torsdag 30 december 2010

HTC Scribe dyker upp i USA varumärke anmälningar, kan vara en tablett

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/30/htc-scribe-turns-up-in-us-trademark-filings-could-be-a-tablet/:
Det är en öppen hemlighet på denna punkt som HTC är nästan säkert arbetar på en eller flera tabletter för introduktion under 2011 - och med tungviktare som Samsung , Motorola och LG alla spela spelet (eller kommer att spela spelet), egentligen, hur de inte? kunde PocketNow har grävt ett mycket fräscht varumärke inlämnats till US PTO - arkiveras i söndags - för "HTC Scribe," beskrivs som en "trådlös enhet, nämligen en tablett dator." Blir inte mycket mer definitivt än så. Naturligtvis företag fil för märken som de inte i slutändan hamnar med hela tiden - ur deras perspektiv är det bättre att skjuta först och fråga senare - så det är inte en slam dunk, men när man tänker på det, Scribe kan faktiskt vara en fantastisk namn på en liten Honeycomb tablett. Frågan är bara, kommer vi att se det här nästa vecka på CES eller i februari på MWC ?

HTC Scribe dyker upp i USA varumärke anmälningar, kan vara en tablett som ursprungligen dök upp på Engadget tor, 30 Dec 2010 11:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PocketNow | källa USPTO | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar