torsdag 30 december 2010

HTC HD2 får en stabil lager Android bygger för intern lagring

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/30/htc-hd2-gets-a-stable-stock-android-build-for-internal-storage/:
Som kör Android på HTC: s ärevördiga HD2 är gammal hatt - men historiskt har du haft för att köra bort det microSD lagring, vilket inte är en optimal situation för ett operativsystem du kan hoppas kunna använda som din primära. Nu har vi äntligen fått vad som verkar vara den första lösningen gör att du kan släppa en nästan Lageruppbyggnad av Android på HD2 interna NAND minne, vilket frigör extern lagring för dina vanliga samling av familjebilder, showtunes och PowerPoint-presentationer kvar från din WinMo 6,5 dagar. Vi har ingen tvekan om att hacka är lite jobbigt - speciellt med tanke på det jättearbete nivå av hackare ansträngningar gjorts att det händer - men om du har en HD2 liggande som behöver en nytt liv, kan det vara värt en chans.

[Tack till alla som skickat detta i]

HTC HD2 får en stabil lager Android bygga för intern lagring ursprungligen visades på Engadget tor, 30 Dec 2010 14:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar