torsdag 30 december 2010

Storbritannien och Frankrike transportörer som arbetar på cellulära täckning för kanaltunneln, syftar till att avsluta med OS 2012

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/30/uk-and-french-carriers-working-on-cellular-coverage-for-channel/:
Om du bor i en technophile stad som Taipei, har du njutit underjordiska 4G för en lång tid nu, men i London regeln är att du måste bjuda adjö till din mobil anslutning vid dykning in i en tunnel. Stadens borgmästare har varit aktiv i att uppmuntra (tvinga?) de stora brittiska transportörer att installera den utrustning som behövs för att ge täckning på tuben, och nu är vi höra att ambitionen har sträckt utanför landets gränser också. The Daily Telegraph rapporterar att Vodafone, O2, allting överallt, och tre från Storbritannien tillsammans med Orange, SFR och Bouygues från Frankrike har kommit överens om att dela kostnaderna för att sätta ihop en £ 20 miljoner ($ 30.8m) projekt för att göra cellulära täckning möjligt samtidigt som reser genom 31,4 mil kanaltunneln mellan de två länderna. Målet är att få saker och ting genom de olympiska spelen 2012, om vi har några antydningar om vilka hastigheter som trådlös dataöverföring kommer att nå. Ändå har några barer är bättre än inget, eller hur?

Storbritannien och Frankrike transportörer som arbetar på cellulära täckning för kanaltunneln, syftar till att avsluta med OS 2012 som ursprungligen visades på Engadget tor, 30 Dec 2010 06:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink T3 | källa Daily Telegraph | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar