torsdag 30 december 2010

LG ST600 Smart TV Upgrader ger DLNA, program, och en webbläsare för att tidigare stumma displayer

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/30/lg-st600-smart-tv-upgrader-brings-dlna-apps-and-a-web-browser/:
Om du köper någon av LG: s senaste HDTV , är du ganska säker på att det kommer att ha ett stort klistermärke som säger "Smart TV" någonstans längs dess fascia försäkra er om dess Internet-anslutning och kompatibilitet. Men, om du fortfarande gunga några gamla skolan stycke visuell teknik som ännu inte är förbi sin "klocka med" datum, kommer du att behöva en digitalbox av något slag för att få på nätet utan att lämna soffan . Naturligtvis skulle LG vilja vara den att snygga upp dina tittarvanor där också, och så det är just presenterat sin nya ST600 sidekick för äldre tv-apparater. Den lägger DLNA-anslutning för vissa trådlösa mediaöverföring kul, kastar ger tillgång till ett "brett spektrum" av premiuminnehåll samt lokala program, i en webbläsare, och slutar saker med LG: s TV Apps urval. Naturligtvis är detta den vecka då före CES tillkännagivande , och därför har vi inga priser att dela ännu, men det sätt bolagets prata om det, ST600 låter som det kan göra en aggressiv MSRP sin anmärkningsvärd egenskap. Tyvärr, det är lite av en avlägsen hopp för nu eftersom detta Upgrader inte förväntas i butik förrän Q2 2011. Vem vet om vi kommer även att titta på TV vid den tidpunkten?

Fortsätt läsa LG ST600 Smart TV Upgrader ger DLNA, program, och en webbläsare för att tidigare stumma displayer

LG ST600 Smart TV Upgrader ger DLNA, program, och en webbläsare för att tidigare stumma displayer ursprungligen visades på Engadget tor, 30 Dec 2010 03:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar