lördag 8 januari 2011

Actiontec team med Cavium Networks för att skapa MyWirelessTV HDMI-sändare, ljud dödsstöten för WirelessHD?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/08/actiontec-teams-up-with-cavium-networks-to-create-the-mywireless/:
Har du någonsin finner dig själv längtan efter en intensiv Fragging session men din rumskompis tittar gårdagens avsnitt av The Jersey Shore på DVR, vilket gör att du undrar varför du anslöt din Xbox till huvudrummet TV? Tja, Actiontec har skapat MyWireless TV för just sådana tillfällen för att hålla både dig och din rumskompis lycklig. MyWireless TV är en trådlös HDMI sändare som låter dig strömma video i 1080p från de flesta någon källa över 802.11n WiFi till flera displayer (så länge sagt bildskärmar är anslutna till ett MyWireless TV-adapter). Systemet fungerar med hjälp Cavium Networks WiVu teknologi, vilket är en video streaming protokoll som är helt kompatibelt med H.264 -kodning, HDCP 2,0 kryptering, Dolby surround-ljud, och kan strömma 3D video. Av särskilt intresse för spelare är det faktum att systemet har en påstådd sub 20ms fördröjning från källan till skärmen på en påstådd räckvidd på 150 meter, vilket ger den helt benet upp på sin WirelessHD konkurrens . Setet levereras med en sändare och en mottagare vid ett ryktas $ 200 träff till din plånbok när (om?) Den säljs senare i år.

Fortsätt läsa Actiontec team med Cavium Networks för att skapa MyWirelessTV HDMI-sändare, ljud dödsstöten för WirelessHD?

Actiontec team med Cavium Networks för att skapa MyWirelessTV HDMI-sändare, ljud dödsstöten för WirelessHD? ursprungligen visades på Engadget , lör, 8 Jan, 2011 10:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar