lördag 8 januari 2011

Skullcandy Fix kontra Yurbuds Ironman ... Slaget om in-ear hörlurar! (Video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/08/skullcandy-fix-versus-yurbuds-ironman-battle-of-the-in-ear-h/:
Skullcandy slår CES med ett karakteristiskt djärvt påstående: dess nya Fix in-ear-hörlurar är utropat som det första att aldrig falla ur öronen, oavsett intensiteten av fysisk aktivitet. Vi har matchas upp dem mot Yurbuds Ironman-serien, en något större par in-ear-högtalare, vilket gör exakt samma yrkande. Båda företagen har patenterat sin särskilda teknik och båda anspråk på att vara den enda verkliga lösningen. Självklart riktar löpare, kraftfulla utövare och Headbangers diskret, de är prissätt på $ 70 för Skullcandy's Fix och $ 50 för Yurbuds Ironmans. Vi har haft ett par av varje att leka med i några timmar här och ljudkvaliteten är generellt tillfredsställande på båda. De Ironmans är mycket punchier i basområdet och erbjuder betydligt bättre ljudisolering - mycket yttre buller läcker in genom Fix sigill, men det överdimensionerade Ironman knopparna netralize den stora majoriteten av det. Båda känner sig bekväma i örat och bör inte orsaka någon sorg om du väljer att använda dem för långvarig jogs utomhus ... eller improviserade inomhus moshing sessioner.

Skullcandy Fix kontra Yurbuds Ironman ... Slaget om in-ear hörlurar! (Video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 8 januari 2011 13:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar