lördag 8 januari 2011

Internationella året för kemi 2011 syftar till att utbilda och fira

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/08/international-year-of-chemistry-2011-seeks-to-educate-and-commem/:
Kemi är ett ämne vi inte brukar gräva för djupt i här på Engadget, men i år är ett speciellt år för vetenskapen, som markerar Internationella året för kemi. Denna händelse, som blev offentligt i Förenta nationerna , syftar till att få uppmärksamhet över hela världen till de resultat som uppnåtts inom området kemi som har bidragit till välfärden. Sponsras av 23 nationer och olika organisationer, bland annat American Chemical Society, innehåller det mycket intressant 365: kemi för Life kalender, som markerar nästan varje dag på året med en betydande utveckling i kemi, såsom den 8 januari, som firar Aircraft De -icers, vilket vi är mycket, mycket tacksamma för. Hit upp källan länkar att kolla in hela kalendermånader.

Internationella året för kemi 2011 syftar till att utbilda och fira ursprungligen visades på Engadget , lör, 8 jan 2011 03:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Green Car Congress | källa 365: Kemi för livet | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar