lördag 8 januari 2011

IOGEAR GW3DKIT trådlösa 3D mediepaket bannlyser dina komponenter till garderoben

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/08/iogear-gw3dkit-wireless-3d-media-kit-banishes-your-components-to/:
Vi gick hands-on med IOGEAR trådlösa HD-system förra året på CES, och nu har vi lyckats göra samma sak med en prototyp av butiken märkets nya GW3DKIT 3D trådlösa streamer. Satsen består av en 3D-sändare och mottagare att varje egenskap fyra HDMI-ingångar samt en komponent, komposit, VGA och USB-ingång. Varje låda har också en HDMI och USB-utgång. Tillsammans Systemet är utformat för att strömma 1080p 60Hz HD video / 5.1 ljud tillsammans med 3D-innehåll via WiFi (802.11n) från så långt som 100 meter bort med förment lite latens eller trådlös störning. IOGEAR säger att förvänta sig att systemet någon gång under Q1 2011, och ingen officiell prissättning finns ännu, men vi har fått höra att det skulle vara runt 499 $ av IOGEAR CES monter personal. Om allt fungerar som annonseras, det låter som en bra lösning för dig minimalister hemmabio där ute som föredrar komponenter ur sikte. Vi förbehåller oss officiell bedömning om tills vi kan gå ögon-on med vissa utökade testas. För mer information, se till att gå ut hela PR efter rasten.

Fortsätt läsa IOGEAR GW3DKIT trådlösa 3D mediepaket bannlyser dina komponenter till garderoben

IOGEAR GW3DKIT trådlösa 3D mediepaket bannlyser dina komponenter till garderoben som ursprungligen visades på Engadget , lör, 8 jan 2011 05:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar