lördag 8 januari 2011

Misa Digital Kitara hands-on Preview (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/08/misa-digital-kitara-hands-on-preview-video/:
Ambidextrous, kapacitiva, programmerbar, öppen källkod, fem samtidiga beröring ingångar. Den Misa Digital Kitara har riktigt tvätt lista av godsaker att skryta, men vi kunde inte låta det glida igenom CES utan att få våra fingrar på den och utforska för oss själva. Det första som slår dig om den här gitarr-formade synthesizer är dess viktfördelning - det är inte tyngre än en bra elgitarr, men mycket mer av vikten finns inom dess hals - och den andra kommer oundvikligen att vara dess lightning- snabbt svar på beröring. Misa berättar latency är mindre än 5 millisekunder och det kändes som det.

Det finns två huvudsakliga funktionslägen: en sträng läge, som vi sett ovan, och en boll-läge som gör det möjligt för ännu fler justeringsmöjligheter. Båda lägena kan sedan ytterligare finjusteras genom att välja mellan rött och blått inställning, där de förra gör det möjligt för utförandet av hammer-ons. Föra fingret runt den 8-tums pekskärm kan göra alla möjliga underbara saker också, såsom en annan tonhöjd, tempo och volym, medan de rädda för att ha någon taktil feedback i sträng läge kan tillämpa en klar lakan över skärmen som har små lilla åsar där strängarna skulle huvudsakliga hemvist. Vi säger "vanligtvis" eftersom du kommer att kunna konfigurera avståndet mellan den imaginära strängarna för dig själv. Den Kitara driver ett open source Linux OS, som kommer att uppdateras via USB och är redan kompatibel med Mac, PC och naturligtvis Linux maskiner. Den har också mer än hundra ljud förinställningar och vi har blivit lovade möjlighet att anpassa dem och skapa nya genom att spela runt med algoritmer i framtiden.

Den svarta Kitara är gjord av gamla goda plast (men det är gjort mycket bra) och kostar $ 849 medan silver du ser i galleriet nedan är konstruerat av ett enda block av aluminium och kommer att ställa köpare tillbaka $ 2.899. Pre-order är på gång nu igenom Misa Digitals webbutik och sjöfart är inställd att starta den 3 april. Video följer nedan.

Fortsätt läsa Misa Digital Kitara hands-on Preview (video)

Misa Digital Kitara hands-on Preview (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 8 jan 2011 10:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar