lördag 8 januari 2011

IRIG Mic: eftersom din IPAD, iPhone och iPod är helt enkelt inte komplett sans en mikrofon

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/08/irig-mic-because-your-ipad-iphone-and-ipod-just-arent-complet/:
IK Multimedia, samma snubbar och Dudettes ansvarar för rent lustiga iKlip , verkar vara på något av en streak. Denna vecka är det företag slår tillbaka med IRIG iMic, hyllas som den första handhållna kondensatormikrofon för iPhone. Bilden ovan förklarar verkligen allt - den är utformad för att ansluta direkt till din iPhone, IPAD eller iPod touch, och så länge du har en inspelning app val kommer du att fånga din sång på nolltid. Den uppenbara Nästa steg är att köra allt via T-Pain app, men för dem som hellre rulla mer naturligt, är IK: s VocaLive effektprocessor slängt i gratis. Prisuppgifter hålls hemligt av okänd anledning, men låt oss vara ärliga - du ska köpa en även om det innebär att förlora två armar och ett ben.

Fortsätt läsa IRIG Mic: eftersom din IPAD, iPhone och iPod är helt enkelt inte komplett sans en mikrofon

IRIG Mic: eftersom din IPAD, iPhone och iPod är helt enkelt inte komplett sans en mikrofon som ursprungligen dök upp på Engadget , lör, 8 jan 2011 08:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa IK Multimedia | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar