lördag 8 januari 2011

Somfy Tahoma Z-Wave och RTS hemautomation gateway (hands-on)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/08/somfy-tahoma-z-wave-and-rts-home-automation-gateway-hands-on/:
Vanligtvis finns det två vägar att gå med automationslösningar hem uppbyggd kring gateways: men arbetsintensiva DIY lösningar med off-the-shelf produkter, eller dyra professionellt installerade lösningar med hjälp av egenutvecklade tekniker. Billig Somfy's Tahoma Totalt Home Automation gateway passar någonstans mittemellan. Tahoma stöder Somfy egna RTS kommunikationsprotokoll för att styra Somfy's egen linje av solskydd i tillägg till Z-Wave för det mesta annat. Till skillnad från lösningar som Vera från Mi Casa Verde , måste Tahoma vara professionellt installerade. Företaget samarbetar med Cooper Ledningar, utvecklas, och Leviton att optimera enhet integritet samtidigt som den är (mest) sann till Z-Wave-protokollet. Därifrån slutanvändaren är fri att röra sig i kabinen automatisering i syfte att anpassa scener till belåtenhet. Vi hade chansen att se den i aktion här på CES och kom iväg imponerade med både webbaserat användargränssnitt och IOS app. Leta efter den för att starta i Q2. Fram till dess har vi video.

Fortsätt läsa Somfy Tahoma Z-Wave och RTS hemautomation gateway (hands-on)

Somfy Tahoma Z-Wave och RTS hemautomation gateway (hands-on) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 8 jan 2011 11:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar