lördag 8 januari 2011

Ögon-on: Verizon LTE-spel och live-tv på Acer Iconia Tab (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/07/eyes-on-verizon-lte-gaming-and-live-tv-on-the-acer-iconia-tab/:

Vi sa att vi skulle ge dig en Verizon LTE hastighet test på Acer Iconia Tab A500 , men vi kan ge dig bättre än så - här är ett test av latency i plattformsoberoende online multiplayer spel och en FiOS app som strömmar live-tv. Hosting en omgång Dungeon försvarare på en Alienware M11x laptop (också ansluten till LTE), gick Verizon partiet med en Acer Iconia Tab, och ett par av skiffer kunde gå head-to-head i ett peer-to-peer asfalt 5 lopp över LTE också. Vad mer, transportör visade oss en experimentell version av sin FiOS DVR Manager app, som live-TV till Iconia över LTE - likt det vi såg på IPAD . Till skillnad från spelen, det var hackigt och tog lite tid att cache, men vi får väl se hur det känns när (eller om) det är slutfört. Naturligtvis, om du bara hade klickat på play-knappen på filmen ovan istället för att läsa dessa ord, vet du redan allt det där.

Ögon-on: Verizon LTE-spel och live-tv på Acer Iconia Tab (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 7 januari, 2011 18:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar