lördag 8 januari 2011

Philips föra ultrawidescreen TV, trådlös Blu-ray-spelare, program och så småningom Android TV till USA

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/08/philips-bringing-ultrawidescreen-tv-wireless-blu-ray-player-ap/:
Och här var vi oroliga för att Funai: s övertagande av den amerikanska armen skulle leda till en Falloff. Oavsett dess namn eller bolagsstruktur har Philips väckt massor av USA-bunden värme till CES 2011, med inga större än de nyheter som vi kommer att se bolagets söta 3D-kapabel 21:09 ultrawidescreen HDTV på den här sidan Atlanten i andra hälften av 2011. Idag tillkännagav också planer på en Blu-ray-spelare med trådlös HDMI, världens första (vilket innebär att du förmodligen behöver en dongel på någon TV för att använda den tills kompatibla displayer kommer senare i år) men ingen överraskning för en outfit som blivit trycka HD streaming för en tid . På en liknande front dess MediaConnect app på nya TV-apparater och Blu-ray-spelare kommer att låta det strömma något att spela på en PC till TV-skärmen Widi-stil (video inbäddad efter rasten.)

Fortsätt läsa Philips föra ultrawidescreen TV, trådlös Blu-ray-spelare, program och så småningom Android TV till USA

Philips föra ultrawidescreen TV, trådlös Blu-ray-spelare, program och så småningom Android TV till USA publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 8 januari 2011 07:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar