lördag 8 januari 2011

Logitech intron $ 30 Trådlös högtalare Adapter för Widi-aktiverade bärbara datorer

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/08/logitech-intros-30-wireless-speaker-adapter-for-widi-enabled-la/:
En Widi adapter, men bara för musik? Det är sant. Fram till nu, Wireless Display teknik har Intel marknadsförts som ett medel för att överföra video trådlöst från en PC till en HDTV, men tydligen det är bra för ljud också. Logitech har valt CES 2011 för att starta rutan du ser ovan, den trådlösa högtalaren Adapter för Intel Widi-aktiverade bärbara datorer. Idén är ganska enkel: placera lådan nära din ljudanläggning, och ansluta den via en 3,5 mm extra jack eller via vanlig analog RCA-uttagen. Därifrån kan du starta Widi programvara på din bärbara dator, spika "Connect"-knappen och se hur din dator par upp med dina högtalare. Om du inte är utrustade för att hantera Widi, det finns en liknande låda, men för Bluetooth. Båda väntas fartyget i USA och Europa i maj för $ 29.99 styck.

Fortsätt läsa Logitech intron $ 30 Trådlös högtalare Adapter för Widi-aktiverade bärbara datorer

Logitech intron $ 30 Trådlös högtalare Adapter för Widi-aktiverade bärbara datorer som ursprungligen visades på Engadget , lör, januari 8, 2011 09:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Logitech | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar