lördag 8 januari 2011

Panasonic och Verizon laget upp till Mobile HD Visual Communications System med LTE

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/07/panasonic-and-verizon-team-up-to-mobile-hd-visual-communications/:
Panasonic och Verizon laget upp till Mobile HD Visual Communications System med LTE LTE är knappast tillgänglig överallt, men det är inte stoppa Verizon från letar efter nya sätt att utnyttja alla det vackra bandbredd, som nyligen partnerskap med OnStar att göra allt från strömmande i bil säkerhet kameror Skype videochatt från motorvägen. Nu är det Panasonic komma ner med 4G, de två företagen samarbetar för Mobile High Definition Visual Communications System, egentligen är en samling av fjärrstyrda kameror, mikrofoner och en display på varje ände som gör att två avlägsna platser för att kommunicera trådlöst. De första implementeringarna här är främst medicinska, liksom en ambulans att ringa först och ge läkare en uppfattning om vad som inkommande, eller en patient att kunna besöka en läkare på distans. Men vi kan se gott om andra potentiella tillämpningar framöver. Fjärråtkomst till CES mässan så att alla kan uppleva vansinne? Oh yeah.

Fortsätt läsa Panasonic och Verizon laget upp till Mobile HD Visual Communications System med LTE

Panasonic och Verizon laget upp till Mobile HD Visual Communications System med LTE publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 7 Jan 2011 18:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar