torsdag 24 februari 2011

Apple tar bort MobileMe från online butik upphör med detaljhandel lådor

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/24/apple-removes-mobileme-from-online-store-discontinues-retail-bo/:
Behöver lite mer bevis för att det finns några stora förändringar kommer till MobileMe ? Då behöver du inte leta mycket längre än Apples egna butiker, både online och offline. Företaget har tydligen nu upphört den förpackade versionen av den programvara som säljer till detaljhandeln, och det verkar som alla spår av MobileMe också ha tagits bort från Apples onlinebutik, men du kan fortfarande anmäla dig för en gratis testperiod via MobileMe webbplats . Apple Insider ytterligare rapporter om att både enstaka användare och förpackningar familj av MobileMe har förklarats "livets slut" av Apple, och att tjänsten kommer att genomgå några planerat underhåll i kväll som kan lämna sin webbaserade applikationer otillgänglig för en halvtimme.

[Tack till alla som skickat detta i]

Apple tar bort MobileMe från online butik upphör med detaljhandel lådor ursprungligen visades på Engadget lör, 24 Feb 2011 16:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Apple Insider , Mac Rumors | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar