torsdag 24 februari 2011

Green Goose sensorer övervakar ditt liv tjänar du erfarenhetspoäng (uppdatering)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/23/green-goose-sensors-monitor-your-life-you-earn-experience-point/:
Vi är ganska säkra på att en gång inbäddade trådlösa sensorer fånga den, kommer de genomsyrar varje aspekt av våra liv , och Green Goose bygger ett mikrokosmos av denna eventualitet i form av ett rollspel. Den fem personer SF Bay Area Startup har inbyggda anpassade 915MHz radio och MEMS accelerometrar i en mängd av små sändare som du kan montera på vanliga föremål - som en vattenflaska, cykel eller tandborste ovan - som rapporterar tillbaka till mottagaren med dina handlingar och därmed öka din poäng. Borsta tänderna i tid, ta dina vitaminer, eller utöva upprepade gånger inom ett par hundra meter av mottagaren, och du kommer så småningom nivå upp. (Eller, eventuellt, ska mocka med sensorn helt rätt, och det registrera poäng ändå.) För närvarande är denna nivå inte är värt något, men grundaren Brian Krejcarek säger att det finns preliminära planer att knyta dessa punkter i ett riktigt spel och en API för att bygga idén ut, och han är nu ute efter partnerföretag här på Launch Conference i San Francisco för att hjälpa bygga ut sensorerna (som kostar ungefär $ 4 varje) under märkesvaror marknadsföring av något slag. Om du inte vill vänta, kommer företaget att sälja startpaket som börjar 28 februari för $ 24. Inte illa för ett försprång på framtiden, eller hur?

Uppdatering: VentureBeat rapporterar att Green Goose upp 100 miljoner dollar i finansiering vid konferensen. En annan intressant anmärkning: ReadWriteWeb rapporterar att sensorerna ursprungligen gällt som en pengasparande verktyg.

Green Goose sensorer övervakar ditt liv tjänar du erfarenhetspoäng (uppdatering) ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 23 Feb 2011 22:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar