torsdag 24 februari 2011

Officiella Android 2.3.3 uppdateringar för Nexus One och Nexus S ojordade, tillgängliga för otåliga

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/24/official-android-2-3-3-updates-for-nexus-one-and-nexus-s-unearth/:
Väntar suger, eller hur? Ja, ja det gör - det är därför vi är mycket glada över att se att direkta kopplingar till tjänsteman, sista uppdateringarna till Android 2.3.3 för Nexus One och Nexus S har båda släppts lös. Detta är särskilt spännande nyheter för Nexus En ägare som har bott på den raka och smala och har inte flyttat till en kokt Pepparkakor rom redan, eftersom de är fortfarande på Froyo - men det är också goda nyheter för utvecklare som arbetar på NFC apps med Nexus S och Androids nybakta NFC API, eftersom det betyder att de kommer att ha verkliga enheter att börja spela med. Så kom igen, få till det - vi vet att du inte tänker vänta på over-the-air anmälan ändå.

[Tack, Will]

Officiella Android 2.3.3 uppdateringar för Nexus One och Nexus S ojordade, tillgängliga för otåliga ursprungligen visades på Engadget lör, 24 Feb 2011 17:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BriefMobile | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar