torsdag 24 februari 2011

Sony NEX-3 lades ner, har förmodligen NEX-5 att skylla

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/24/sony-nex-3-discontinued-probably-has-nex-5-to-blame/:
En mörk skugga har drabbat Sony NEX-3 utbytbara objektiv kamera skuggan av beskrivs som "inte längre i produktion" av dess skapare officiella hemsida. Som kommer ut i juni förra året tillsammans med sin mer berömda NEX-5 bror, NEX-3 njöt av några anständiga framgång med kritiker, mest på grund av sin överdimensionerade 14,2 megapixel sensor, och visade inga tecken på kämpar kommersiellt, men Sony har funnit det lämpligt att stoppa produktionen inom åtta månader efter dess införande. Skäl har ännu inte fått, men vi föreställer människor var villiga att spendera extra pengar för att uppgradera till 1080p-video inspelning och en magnesiumlegering på NEX-5, vilket är vad gjorde NEX-3 avvaras. Vi vet åtminstone att NEX-5 och NEX-VG10 kommer att hålla E-mount-objektiv som går in i framtiden, nuvarande NEX-3 ägare borde så ha lite att oroa sig för. Om något, blev deras kamera just det extra lite mer exklusiva.

[Tack, Gavin ]

Sony NEX-3 lades ner, har förmodligen NEX-5 att skylla ursprungligen visades på Engadget lör, 24 Feb 2011 03:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink VR-Zone | källa Sony Japan | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar