torsdag 24 februari 2011

Scosche s goBAT II bärbara batteripaket hanterar två USB-enheter samtidigt, inklusive din IPAD

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/23/scosches-gobat-ii-portable-battery-pack-handles-two-usb-devices/:
Vi ska bara hålla det verkliga enkelt för dig: det objekt du tittar på ovanstående är den Revive II laddaren , men smalare, och med ett uppladdningsbart batteri som kastas i stället en vägg / cigarett adapter. Uppfattat? Bra. Den goBAT II innehåller en 5000mAh laddningsbart lithium ion batteri, och erbjuder ett par USB-portar för laddning. En är en 10-watts (2,1 Amp)-port kan hantera mycket underhåll enheter som Apples IPAD, medan den andra är en mer konventionell 5-watts (1 Amp)-uttaget. Scosche är också att kasta in en USB-adapter för Galaxy Tab, teoretiskt låter de med delat hushåll kostnad för både en IOS och Android tabletten vid samma tidpunkt. Brain smälta, det vet vi. Den fungerar även med bolagets Revive laddning app som visar hur länge en enhet kommer att ta att ladda på någon av Scosche s laddare och kan även konfigureras att skicka ett e-postmeddelande när en enhet har fulladdat. Hon är all yours ner vid källan länken för $ 89,99.

Fortsätt läsa Scosche s goBAT II bärbara batteripaket hanterar två USB-enheter samtidigt, inklusive din IPAD

Scosche s goBAT II bärbara batteripaket hanterar två USB-enheter samtidigt, inklusive din iPad ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 23 Feb 2011 19:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Scosche | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar