torsdag 24 februari 2011

DirecTV förhandsvisningar sin IPAD avlägsna app: ingen streaming, men mycket anpassningsbar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/23/directv-previews-its-ipad-remote-app-no-streaming-but-very-cus/:
IPAD fjärrkontrollen apps är de nya Netflix streaming - alla DVR värd sitt salt måste ha en och DirecTV kommer inte att låta Comcast , FiOS , disktrasor och TiVo herre över det längre. Det är lanserat en förhandsvisning sida för en ny fjärrkontroll app "kommer snart" som ser ut att kunna utmana om titeln med mycket anpassningsbara alternativ och förmåga att visa information från flera källor samtidigt. På startskärmen bilden ovan kan berätta om vad du tittar på, vad som finns på dina favoritkanaler och hålla koll på aktuella sportresultat alla på en gång. Alla de vanliga fjärrkontrollen saker kommer naturligt, liksom lokala eller fjärranslutna DVR förvaltning precis som sin mobila app . Vi väntar tills det kommer ut att döma, men klart företaget har varit att titta på tävlingen och se om det kan bli bättre. Nu, där är det DirecTiVo ?

DirecTV förhandsvisningar sin IPAD avlägsna app: ingen streaming, men mycket anpassningsbara ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Feb 2011 19:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DirecTV | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar