torsdag 24 februari 2011

Snoop Dogggg går 4G för att fira lanseringen av Samsung Galaxy hänge sig åt, var nog betalat mer än 4Gs att göra det

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/23/snoop-dogggg-goes-4g-to-celebrate-launch-of-samsung-galaxy-indul/:
Du skrattar, men DO-Fyrbäddsrum-G har en viss klang. I själva verket, det låter lite som ringsignal av Samsungs Galaxy Skäm bort dig , som är gömd inuti fickan på MetroPCS VD rätt om nu. Du förstår, har den nämnda transportören betalat förmodligen Snoop Dogg (eller Snoop Dogggg, som han kommer att vara kända förrän han kilar utanför en 4G täckningsområde) för att ändra sitt namn för att fira den kommersiella lanseringen av världens första LTE Android smartphone . Den Froyo-baserade telefonen är bara knappt slå ut LG: s Revolution och HTC: s Thunderbolt , och du kan räkna med att MetroPCS gör allt den kan för att låta världen veta om det. Tar saker ett steg längre för långt, Snoop är också upptagna en ny serie kallas "G-Connection" och du kan kika det första avsnittet strax efter brizzle. För rizzle, homedizzle.

Fortsätt läsa Snoop Dogggg går 4G för att fira lanseringen av Samsung Galaxy hänge sig åt, var nog betalat mer än 4Gs att göra det

Snoop Dogggg går 4G för att fira lanseringen av Samsung Galaxy hänge sig åt, var nog betalat mer än 4Gs att göra det ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 23 Feb 2011 20:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MetroPCS | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar