torsdag 24 februari 2011

HTC Thunderbolt försenas till 4 mars, säger en Best Buy butik med ett Twitter-konto

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/24/htc-thunderbolt-delayed-until-march-4th-says-a-best-buy-store-w/:
Undrar varför Thunderbolt är inte i butikerna ännu? Svårt att säga - bortsett från det avhaspling HTC och Verizon anställda kan göra mot bakgrund av Apple / Intel nyheter - men ett Best Buy i Kalifornien som spillts ut dåliga nyheter på Twitter i går kväll att det nu är väntar Big Red första LTE-telefonen 4 mars. Som Android Polisen påpekar, lagra tycks ha förväxlat dag 4 mars infaller på (det är en fredag, inte en torsdag), men vi räkna det är långt mer troligt datum är rätt, inte den dag i veckan. Och om Best Buy har en lansering exklusiv på denna sak, innebär att det kan vara någon vecka eller två efter detta innan telefonen dyker upp i Verizon butiker och på andra håll. Bummer, eh?

HTC Thunderbolt försenas till 4 mars, säger en Best Buy butik med ett Twitter-konto som ursprungligen visades på Engadget lör, 24 Feb 2011 15:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android Polisen | källa @ BestBuy129 (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar