fredag 11 februari 2011

Avslöja: Clamcase frakt nu, tillverkning åtgärdas problem

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/11/debunk-clamcase-now-shipping-manufacturing-problems-remedied/:
Ni kanske minns att vi hade en ack så kort hands-on med Clamcase tillbaka på CES , och då vi blev lovade en översyn enhet följande vecka. Tja, här är vi en månad senare och vi fortfarande inte har vår enhet, och enligt vissa olycklig tipsare inte heller de som ordnas hela vägen tillbaka i december. Vi talade med ett rep för att få till botten med frågan och vi fick några uppdateringar om situationen för att dela med allt du kan vänta pre-beställare ..

Saker fick en lite av en tuff start när den första januari leveransdatum halkade till februari, och även om ett e-postmeddelande har skickats till förbeställa kunder visar ett par veckors fördröjning, var kreditkort att debiteras. Tydligen ett tillverkande fråga tidigt utförda en liten sats av de tidigaste enheterna un-ut, även om vissa av dessa enheter gjorde sina vägar i kundernas händer. Vi veta att dessa problem sedan har lösts och att enheterna är rullar av Texas fabriken linjer dagligen, men vi har också fått rapporter om våningssäng spårningsnummer och "transporter" som aldrig kommer. Den sista pusselbiten är misstänkta försvinnandet av en diskussionstråd på företagets officiella Facebook-sida, som tydligen blev så uppvärmd att stämningar var hotade. Vi berättade att det var "misstag har tagit ner medan sidan är att omorganiseras", men vi har fortfarande inte kan hitta det själva. Inte alla är fel i världen ändå, eftersom vissa Twitter vattenaktiviteter har visat att verkligt levande människor har fått verkligt levande enheter i åtminstone några fall, så vår bästa lite råd skulle vara att antingen slå bolaget upp för en statusrapport eller helt enkelt flytta med till en av de många andra IPAD alternativ tangentbord fall tillgängliga för lätta din plånböcker. Vi har fått försäkringar om att vår enhet ska komma någon gång inom kort, så håll ögonen öppna för nästa delen av Clamcase Chronicles kommer inom en snar framtid!

Avslöja: Clamcase frakt nu, tillverkning problem åtgärdas ursprungligen visades på Engadget på Fri, 11 Feb 2011 13:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar