fredag 11 februari 2011

HP bekräftar arv webOS apps kan köras på webOS 3,0, håller styrplatta dess Mojo

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/11/hp-confirms-legacy-webos-apps-will-run-on-webos-3-0-touchpad-ke/:
HP bekräftar arv webOS apps kommer att körbart på webOS 3,0, håller styrplatta dess Mojo
Vi känner till det ursprungliga Palm Pre modeller och Pixi kommer inte att få uppgraderat till webOS 2,0 , och vi vet också alla om den nya Enyo App utveckling ram . Men hur kör dessa program skrivna i äldre Mojo ram på webOS 3,0 enheter, i likhet med styrplatta? De kommer att få stöd, så säger HP Developer Relations och ramen Engineer Ben Combee. En första tweet uppgav att "På webOS 3 kommer Mojo apps köras i en emulering fönster med knapparna Bakåt och Framåt i botten." Han fortsatte med att säga att detta inte kommer att vara en traditionell emulator i "kolla in alla mina Super Metroid ROM, yo" känsla, utan snarare "en mindre kort med gest område krom." Så, goda nyheter för befintliga program fortsätter att stödjas framöver, men naturligtvis återstår att se vad de erfarenheter kommer att se ut och kännas. Det verkar som om vi måste vänta lite för att få reda.

HP bekräftar arv webOS apps kan köras på webOS 3,0, håller styrplatta dess Mojo ursprungligen visades på Engadget på Fri, 11 Feb 2011 08:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PreCentral.net | källa @ Unwiredben (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar