fredag 11 februari 2011

Nokia Inlägg video av Microsofts partnerskap tillkännagivande online

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-posts-video-of-microsoft-partnership-announcement-online/:

Wow, vi måste lämna det som Nokia sociala medier typer, de är på toppen av sitt spel. Enbart par timmar efter Stephen Elop och Steve Ballmer intog scenen i London, är videon för deras gemensamma tillkännagivandet av ett Nokia-Microsoft partnerskap och redo för upprepad konsumtion. För de av er bara komma ikapp nu, Phone 7 har Windows blivit Nokia s " främsta smartphone strategi , "MeeGo blir förvandlas till en experimentell" lärande "plattform, och Symbian ... Tja, kanske du ska sitta ner för en, är Symbian är död på . Det finns mer att den strategiska alliansen presenterade i dag, inklusive WP7 börsen inordnar Ovi Store och vissa Bing och Ovi Maps interaktion, så varför inte trycka på play ovan och låt männen som hade hand berätta det för dig?

Nokia Inlägg video av Microsofts partnerskap tillkännagivande online publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 11 Feb 2011 09:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar