fredag 11 februari 2011

Seagates GoFlex TV och FreeAgent Theater + HD mediespelare få iPhone, IPAD och iPod fjärrkontroll app

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/11/seagates-goflex-tv-and-freeagent-theater-hd-media-players-get/:
För upptagen för att fippla med en annan fjärrkontroll medan din iPod touch / iPad / iPhone är redan cozily ligger mellan din arm och bröst? Seagate hör dig, och det är bara knuffade ut en ny app som ska förvandla dess samlade fjärrkontroller till fantastiska dörrstopp för dem som avgudar IOS . TV Remote app gör att alla nya IOS-enhet för att styra funktioner Seagates GoFlex TV och FreeAgent Theater + HD mediespelare, och eftersom det bygger på WiFi, behöver du inte oroa dig över line-of-sight överväganden. Du också kommer att kunna använda IOS "-tangentbord för att mata testa i sökfälten på YouTube, Netflix och Pandora (bara för att nämna några), och användarna kommer att få möjlighet att surfa igenom hela mediebiblioteket (förutsatt att du har en HDD är ansluten till din mediaspelare) på din iDevice. Hit källan länk för att få ladda ner gå, men se till att du uppdaterar firmware på din box innan de ger det en chans.

Fortsätt läsa Seagates GoFlex TV och FreeAgent Theater + HD mediespelare få iPhone, IPAD och iPod fjärrkontroll app

Seagates GoFlex TV och FreeAgent Theater + HD mediespelare få iPhone, IPAD och iPod fjärrkontroll app ursprungligen visades på Engadget på Fri, 11 Feb 2011 14:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iTunes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar