fredag 11 februari 2011

Phantom Flex kameran saktar ner tiden, droppar käkar med otrolig 2.564 fps SlowMo filmer (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/11/phantom-flex-camera-slows-down-time-drops-jaws-with-incredible/:
Har du någonsin velat se strömmande vattnet avtog till den grad att omvandla till en rad luftburna droppar? Denna video har det. Och mer . En kille vid namn Tom Guilmette fick att jobba med en Vision Research Phantom Flex kamera nyligen, och eftersom den sanna tönt som han är, han satt ihop en video sammansättning av svindlande slow-motion-bilder. När knuffade till sin gräns, är Phantom kan fylla varje sekund av 1080p inspelning med 2.800 ramar, även om Tom barmhärtigt körde den på en lägre 2.564 fps hastighet. Det är fortfarande tillräcklig tidsupplösning för att låta dig följa den våg av konsekvenser är vibrationer när den färdas upp en BlackBerry kropp - oh yeah, det är så häftigt som det låter.

Fortsätt läsa Phantom Flex kameran saktar ner tiden, droppar käkar med otrolig 2.564 fps SlowMo filmer (video)

Phantom Flex kameran saktar ner tiden, droppar käkar med otrolig 2.564 fps SlowMo filmer (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 11 Feb 2011 15:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Tom Guilmette (Vimeo) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar