fredag 11 februari 2011

Honda att avslöja nya EV i Genève, sade till 'antydan starkt "på vad Fit EV kommer att se ut

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/11/honda-to-unveil-new-ev-in-geneva-said-to-hint-strongly-at-wha/:
Honda att avslöja nya EV i Genève, sade till 'antydan starkt "på vad Fit EV kommer att se ut
Undrar vad den elektriska versionen av Hondas Fit kommer att se ut? Vi siffra det kommer se ut väldigt mycket som det normala Honda Fit, men om det räcker inte för dig då blick på konceptet ovan. Det är inställt på att presenteras inom kort i Genève, som kallas helt enkelt "Honda EV Concept." Företaget Soichiro byggt lovar det "tips starkt under ledning och styling för Hondas kommande produktion Battery Electric Vehicle, Fit EV", vilket beror på att slå USA och Japan nästa år. Honda kommer också visa upp en ny plug-in hybrid arkitektur, men baserat på vad du kan se på bilderna nedan finns en god chans att det kommer att göra ett utseende utan en kropp. Borde vara en lätt en, då.

Fortsätt läsa Honda att avslöja nya EV i Genève, sade till 'antydan starkt "på vad Fit EV kommer att se ut

Honda att avslöja nya EV i Genève, sade till 'antydan starkt "på vad Fit EV kommer att se ut som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 11 Feb 2011 15:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog Green | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar