fredag 11 februari 2011

Samsung förbereder en 10,1-tums Galaxy Tab 2 med Honeycomb för denna söndag?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/11/samsung-preparing-a-10-1-inch-galaxy-tab-2-with-honeycomb-for-th/:
Samsungs MWC 2011 presentation är denna söndag, kl 06:00 Central European Time (lunchtid för de på den amerikanska östkusten). Vi vet redan att det kommer innehålla en dual-core evolution till galaxen S smartphone och vi vet för ett faktum att det blir minst en ny tablett på utställning. Pocket-lint är idag fylla i några detaljer om sa Tab efterträdare genom att identifiera det som en 10,1-tums Android 3,0 enhet. Det innebär att Samsung är med höger fot fram till Motorola, vars Xoom fortfarande ser ut att vara den första Honeycomb tabletten fartyg , och säger att det kan göra bättre. Det kan bara kunna göra det också, eftersom de nya och namnlösa Tab sägs vara fysiskt mindre än Apples IPAD trots att ha en något större display. Något mindre trovärdig är omnämnandet av en dual-core Qualcomm processor som sak till makten Samsungs nya tablett - kan du verkligen se Samsung undergräva framtida framgången för dess Orion / Exynos chip med hjälp av en konkurrents hårdvara,? Då igen konstigare saker har hänt.

Samsung förbereder en 10,1-tums Galaxy Tab 2 med Honeycomb för denna söndag? ursprungligen visades på Engadget på Fri, 11 Feb 2011 10:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Pocket-lint | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar