fredag 11 februari 2011

Nokia Kommer att kunna skräddarsy "allt" i Windows Phone 7, men sannolikt kommer inte att

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-will-be-able-to-customize-everything-in-windows-phone-7/:
Stephen Elop, i hans ekonomiska och strategi briefing fortsätter Nokia s maraton kapitalmarknadsdag , bara utgjorde en intressant retorisk fråga: kommer Nokia att kunna "skräddarsy allt" på Windows Phone 7 för att särskilja sig? "Ja!" var Elop's sprudlande proklamation, trots att han snabbt drog tillbaka det att säga att Nokia sannolikt inte kommer att utnyttja denna frihet att skräddarsy Microsofts OS. Istället kommer företaget vara försiktig och försöka behålla kompatibiliteten istället för att skjuta fram hakan för långt i tweaking den underliggande programvaran. Det är en stor förändring för Microsoft, som förbjöd HTC från flås Windows Phone 7 med Sense , något det taiwanesiska företaget skulle säkert ha älskat att göra, och begränsade den till införandet av en fristående Hub. Nu Nokia är att säga det - och kanske uteslutande - har fått frihet att leka inne WP7 sina hjärtans lust. Vi får se hur viktigt det visar sig vara när Nokia levererar sin första anordning som bär sin nya smartphone OS. Ett insidertips säger oss att den nuvarande planen är att införa en sådan telefon i slutet av 2011, potentiellt på nuvarande hårdvara. Vem är redo för Xbox Live på N8?

Nokia Kommer att kunna skräddarsy "allt" i Windows Phone 7, men sannolikt kommer inte ursprungligen fanns på Engadget på Fri, 11 Feb 2011 07:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar