fredag 11 februari 2011

Nokia Och Microsoft ange strategisk allians på Windows Phone, Bing, Xbox Live och Office

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-and-microsoft-enter-strategic-alliance-on-windows-phone-b/:

Det har hänt. Tidigare Microsoft exec och nuvarande Nokia vd Stephen Elop har gift sig med sin framtid och sitt förflutna i den heliga äktenskapet av en "strategisk allians". Windows Phone blir Nokia's "viktigaste smartphone strategi", men det finns mycket mer att det här anslutningssättet - omfattningen ut det officiella pressmeddelandet strax efter paus. Microsofts Bing och adCenter kommer att ge sök-och ad tjänster över Nokia enheter, samtidigt som Nokia kommer att se till innovation "på toppen av plattformen" med saker som är traditionellt stark inom bildbehandling. Ovi Maps kommer att vara en central del av Microsofts karttjänster och kommer att integrerat med Bing, medan Nokia innehåll butik kommer att integreras i (läs: assimileras av) Microsofts Marketplace. Xbox Live och Office kommer också, som är att vänta, funktionen på dessa modiga nya Microkia telefoner. Ett öppet brev på Nokia konversationer sida, skriven gemensamt av Stephen Elop och Steve Ballmer, fastställs ovanstående detaljer tillsammans med följande avsiktsförklaringen:
"Det finns andra mobila ekosystem. Vi kommer att störa dem. Det kommer att finnas utmaningar. Vi kommer att övervinna dem. Framgång kräver snabbhet. Vi kommer att vara snabb. Tillsammans ser vi en möjlighet, och vi har viljan, resurserna och satsningen på att lyckas. "

Fortsätt läsa Nokia och Microsoft ange strategisk allians på Windows Phone, Bing, Xbox Live och Office

Nokia Och Microsoft ange strategisk allians på Windows Phone, Bing, Xbox Live och Office publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 11 Feb 2011 02:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar