tisdag 8 februari 2011

Huawei IDEOS X3 och IDEOS S7 Slim tablett visade vägen till MWC lansera

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/08/huawei-ideos-x3-and-ideos-s7-slim-tablet-revealed-en-route-to-mw/:
Huawei, det företag vars namn rimmar med den typiska svar " som är de ", har laddat upp några bilder till sitt Flickr sida retas ny hårdvara på väg till årets Mobile World Congress. Först ut är IDEOS X3, en Android till synes som att ge en mer budget-orienterade familjen kompis till X5 . Den har två kameror, en på framsidan och en på baksidan, tre Android knappar, och minst fyra olika alternativ färg (röd, blå, silver och svart). I Barcelona händelsen kommer att se det sällskap av en IDEOS S7 Slim tablett, också kör Googles mobila operativsystem, även om våra kunskaper om den enheten inte sträcker sig längre än att notera det också har en på framsidan kameran. Kolla in det efter rasten.

Fortsätt läsa Huawei IDEOS X3 och IDEOS S7 Slim tablett visade vägen till MWC lansera

Huawei IDEOS X3 och IDEOS S7 Slim tablett visade vägen till MWC lansera ursprungligen visades på Engadget on Tue, 8 februari 2011 08:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mobil Bulgarien | källa HuaweiDevice (Flickr) | Tipsa | Kommentarer

1 kommentar:

  1. Wow jag gillar det ... Mobile Technology ..Det finns en hel del information här som kommer att vara mycket användbar. Tack för att denna.
    konferensresa till barcelona

    SvaraRadera