tisdag 8 februari 2011

iControlPad äntligen tillgänglig för beställning, leverans nästa vecka

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/08/icontrolpad-finally-available-for-order-shipping-next-week/:
iControlPad äntligen tillgänglig för beställning, telefon spelare äntligen fysiska kontroller
Det iControlPad har inte flirta med vaporware status för ganska så länge Duke Nukem Forever, men definitivt tillräckligt länge för att få oss att undra om vi någonsin skulle kunna använda det för att sparka några in-game rumpa innan vi sprang ut tuggummi. Vi har varit tantalized av detta tidigare iPhone-exklusivt adapter sedan långt tillbaka under 2008 , då det skulle vara ett enkelt fall med en dockningskontakt som skulle låta dig styra dem emulatorer med större lätthet. Det är sedan dess vuxit avsevärt, den senaste versionen som visas ovan - den slutliga versionen, som det händer. Det är nu tillgänglig för beställning till en kostnad av $ 74,99, och vi är glada att kunna säga att dikning att dockningskontakt och gå för Bluetooth har utökat stöd väl förbi iDevice publiken, inklusive saker som Motorola Blackflip , Blackberry Touch , och den nu- klassisk G1 . Men vi berättade inte alla spel och emulatorer kommer att arbeta med den saken, så din lycka kan variera. Första enheter fartyg nästa vecka, så gör med att klicka.

[Tack till alla som skickat detta i]

iControlPad äntligen tillgänglig för beställning, leverans nästa vecka ursprungligen visades på Engadget on Tue, 8 Feb 2011 10:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iControlPad | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar