tisdag 8 februari 2011

iTunes frälsning: Romersk-katolska kyrkan godkänner Confession app

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/08/itunes-salvation-roman-catholic-church-approves-confession-app/:
Romersk-katolska kyrkan godkänner bikt app, frälsning nu tillgänglig på iTunes
Är du en syndare? Oroa dig inte, det finns en app för det. Den romersk-katolska kyrkan har godkänt en nyligen iTunes Dessutom kallas bikt, en $ 1,99 app som räkningar sig själv som "det perfekta hjälpmedlet för alla ångerfulla." Som ni kan se ovan, låter den dig välja ett bud och pricka av alla dina synder, hålla en löpande stämmer att sätta i biktstolen med dig - ett slags anti-tasklist, om du kommer. Kan inte hitta din felsteg? Inga problem! Du kan lägga till egna, anpassade usel handling, fylla i dessa luckor App författarna inte trodde någon skulle fylla. Nu är allt som behövs är ett slumpmässigt synd väljare: skaka telefonen för att omedelbart få en ond förslag. Som säkert skulle kunna göra tråkiga torsdag nätter på sovsal lite mer spännande.

iTunes frälsning: Romersk-katolska kyrkan godkänner bikten app publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 8 februari, 2011 07:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BBC News | källa Bekännelse: En romersk-katolska App (iTunes) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar