tisdag 8 februari 2011

Last.fm-radio app går "premium" i hemmet och mobila enheter, webb och Apps-skrivbordet är fria

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/08/last-fm-radio-app-goes-premium-on-home-and-mobile-devices-web/:
Last.fm har beslutat att justera sitt erbjudande på App fronten, där det nu är att införa ett nytt abonnemang för de flesta mobila och hemunderhållningsenheter. Från och med nu måste du betala för privilegiet att strömma musik via företagets programvaror på enheter som iPhone och Squeezebox, även om slaget är fint mildrats av den nyheten att det inte blir några annonser att späda din ljudform nöje. Windows Phone 7 kommer inte att omfattas av den nya avgiften för återstoden av 2011 i USA och Storbritannien, medan Sonos enheter kommer att fortsätta att strömma fritt förrän i sommar, men till slut verkar det som alla dessa apps kommer att kosta lite pengar att använda. Och "lilla" är det viktiga ordet här, eftersom Last.fm ber för endast $ 3 / € 3 / £ 3 per månad. Om du verkligen inte kan magen den utlägg, dock är bara att titta på nätet eller via datorprogram ... du snåljåp.

[Tack till alla som skickat detta i]

Last.fm-radio app går "premium" i hemmet och mobila enheter, webb och Apps-skrivbordet är fria ursprungligen visades på Engadget on Tue, 8 Feb 2011 06:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Last.fm | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar