tisdag 8 februari 2011

Teleca arbetar med Android plattform för SiriusXM, vilket möjliggör mer Stern på fler enheter

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/08/teleca-working-on-android-platform-for-siriusxm-more-stern-on-m/:
Teleca arbetar med Android plattform för SiriusXM, Google kommer satellitradio? Detaljerna är tyvärr smal på den här, men vi har ord som satellitnavigering kraftpaket SiriusXM kommer Android för åtminstone en del av sina framtida mobila erbjudanden. Teleca, ett företag som arbetar till stor del bakom kulisserna utveckla programvara för stora företag i den mobila och fordonsindustrin utrymmen, kikar fram huvudet från runt kanten på gardinen att tillkännage en ny plattform för SiriusXM baserade på Android. Det kommer att möjliggöra stöd för en utrustning som är avsedd för fickor, instrumentpaneler och hem nöjesdistrikt. Tyvärr kunde vi inte få någon att berätta något mer om dessa enheter, inklusive om SiriusXM själv vill släppa ny hårdvara eller bara stödja fler befintliga lösningar, saker som Fords AppLink och Mini Ansluten . Med tanke på framgången Pandora har hittat på den fronten vi skulle nog lägga våra pengar på det senare, men vi kanske hittar på vad som är säkrare satsning på Mobile World Congress nästa vecka.

Fortsätt läsa Teleca arbetar på Android-plattformen för SiriusXM, vilket möjliggör mer Stern på fler enheter

Teleca arbetar med Android plattform för SiriusXM, vilket möjliggör mer Stern på fler enheter som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 8 feb 2011 08:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar