tisdag 8 februari 2011

Myriad "Alien Dalvik" strider Android apps på alla telefoner ... börjar med MeeGo (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/08/myriad-alien-dalvik-runs-android-apps-on-any-phone-starting/:
Du vet att N900 du hålla runt, bara för att. Den som har varit hackad så många gånger du kallar det "Leatherface"? Tja, det handlar om att få en mycket mer flexibel. Byggd på App livgivande Dalvik Turbo , medlem Myriad just meddelat OHA Alien Dalvik med löfte om att köra Android apps på icke-Android plattformar "utan att kompromissa med prestanda." Ett djärvt påstående, utan tvekan. Myriad kommer att stödja upp detta på Mobile World Congress som börjar nästa vecka med planer på att släppa det senare i år om MeeGo. Men varför vänta tills dess? Du kan se det på ett sätt just nu körs på en Nokia N900 i videon efter pausen (det är igång Google Maps i bilden ovan). Hey Mr Elop, du vill "bygga, katalysera eller gå med i en konkurrenskraftig ekosystem ? " Kanske detta är din lösning.

Fortsätt läsa Myriad "Alien Dalvik" strider Android apps på alla telefoner ... börjar med MeeGo (video)

Myriad "Alien Dalvik" strider Android apps på alla telefoner ... börjar med MeeGo (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 8 februari, 2011 05:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar