tisdag 8 februari 2011

Verizons LG Revolution att stödja röst över LTE halvårsskiftet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/08/verizons-lg-revolution-to-support-voice-over-lte-mid-year/:
Verizon (som de flesta operatörer) har hittills varit tystlåten om sina planer för utbyggnad av röstsamtal tjänster på sitt LTE-nät , delvis på grund röst är inte en kärna tjänst av LTE - allt är helt enkelt behandlas som data, vilket innebär bolag har behövs för att fundera sina alternativ och välja hur (och när) för att lägga rösten i mixen. Vi hade fått vaga intryck från Verizons LTE invigningsevenemang slutet av förra året att 4G röst var inte i företagets 2011 planer, men det visar sig att det inte är sant: de har nu kommit ut att säga att LG Revolution - tillkännagav på CES senaste månaden - blir Verizons första Volte enheten när den lanseras i mitten av året. Naturligtvis kommer det falla tillbaka till CDMA röst när du är ute av LTE intervall, men flytten kommer att representera lufttrafikföretagets första baby steg in på 4G röst rike, det kommer att erbjuda högre ljudkvalitet än du är van vid med traditionell cellulära och vanliga samtal (besläktad med HD Voice , vi föreställa oss) som kommer att vara en av dess försäljningsställen när den lanseras. Varje uppgift är att detta kommer att bli en extremt långsamma övergång - det kommer ta år för mobiltelefoner att stödja standarden i stor skala och LTE fotavtryck att expandera nationellt, strunt mellan transportören samtal kompatibilitet - men det är en stor röra ändå . Leta efter fler nyheter om detta på MWC nästa vecka.

[Tack, Ravi]

Verizons LG Revolution att stödja röst över LTE halvårsskiftet ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 8 februari 2011 13:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CNN | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar