tisdag 8 februari 2011

Sony släpper specifikationer för E-mount-objektiv, desperat vill att du ska bygga några

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/08/sony-releases-specifications-for-e-mount-lenses-desperately-wan/:
Sony släpper specifikationer för E-mount-objektiv, desparately vill att du ska bygga några
Vissa utbytbara objektiv standarder har funnits i evigheter. Andra däremot, är något mer modern contrivances, och Sonys E-mount definitivt faller i den sistnämnda kategorin. Vi har sett det slog HD-videokameror samt NEX-3 och NEX-5 komprimerar, men hittills största urval av objektiv vi har ännu inte sett har kommit artighet av en enkel adapter . Sony vill att ändra, släppa de "grundläggande" specifikationerna för sin E-mount utbytbara objektiv och att göra det gratis, ett drag som objektiv beslutsfattare som Carl Zeiss och Sigma har alla prisade - men ingen gick så långt som att säga att de "d faktiskt börja tjäna detta specifika smak av glas. Åh, och de specifikationer för NEX-5 Lego sökare ? Fortfarande helt gratis.

Fortsätt läsa Sony släpper specifikationer för E-mount-objektiv, desperat vill att du ska bygga några

Sony släpper specifikationer för E-mount-objektiv, desperat vill att du ska bygga några som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 8 Feb 2011 09:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar