lördag 12 mars 2011

Adobe Flash Player läckor för Motorola Xoom, vi går praktisk (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/12/adobe-flash-player-leaks-for-motorola-xoom-we-go-hands-on-vide/:

18 mars
kan tyckas som en evighet om du väntat din Motorola Xoom att komma med Adobe Flash dag ett. Men vet du vad? Om du lita på en mystisk fil flyter omkring på internet, det finns ingen anledning att vänta så länge. MyDro idWorld besittning av en läckt bygga av Adobe Flash Player 10,2 för Xoom, som inte behöver root eller ens en preliminär uppdatering att installera - du behöver bara kolla "Okänd källor" rutan under Inställningar> Program, sideload filen eller ladda ner den från Xoom webbläsare och du är bra att gå. Den bästa delen? Baserat på våra preliminära tester, utför Flash utomordentligt väl på Xoom s dual-core Tegra 2 processor.

Även om denna tidiga bygga av Flash 10,2 var ganska hackig under HD-uppspelning, lågupplöst videoinnehåll utsmälta vid perfekt synlig hastigheter, och vi kunde spela spel (som Nanaca Crash och Canabalt) så länge de inte behövde något mer än en knapp kontroll system. Däremot var Hulu en no-go ( det är fortfarande blockerad ), och detta bygger har några öglor att räkna ut när det gäller multitasking - medan någon enstaka Flash-webbplats sprang bra och vi kunde snabbt fliken mellan, desto mer Flash-tung flikar vi hade öppet, desto långsammare var och en sprang individuellt. Adobes UI verkade också ha vissa svårigheter att upptäcka när vi ville göra en Flash post fullskärmsläge. Vanligtvis du dubbelklickar Tryck på ett objekt för att förstora den, men ibland som inte fungerade, och andra gånger en kontextkänslig UI stång skulle slumpmässigt droppe från toppen av en Flash-fönster för att låta oss veta att vi skulle kunna fokusera på det individuellt. Innan du bedöma fördelarna med Flash på tablett dock ihåg att detta är en läckt version av en betaversion , och om det är detta goda ur porten, vi ganska glada över hur bra det kan göra efter några tweaks. Missa inte vår video ovan och hitta filen du behöver installera Flash dig på vår källa länk.

Uppdatering: Vi lyckades få Flash att släppa en av dessa sammanhangsberoende knappar under en session av Canabalt och gör fönstret helskärmsläge, som inte bara utvidgade fönstret utan också allvarligt påskyndas vår lilla löpare - förmodligen genom omorientering av tabletten resurser till vårt spel. Fotografiska bevis efter pausen!

[Tack till alla som skickat detta i]

Fortsätt läsa Adobe Flash Player läckor för Motorola Xoom, vi går praktisk (video)

Adobe Flash Player läckor för Motorola Xoom går vi hands-on (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 12 Mar 2011 16:10:00 EDT. Vänligen se vår

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar