lördag 12 mars 2011

Chris Bangle, tidigare BMW designer, vilket hans dekonstruktivistiska sätt att Samsung-enheter?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/12/chris-bangle-former-bmw-designer-bringing-his-deconstructivist/:
Tidigare BMW designern Chris Bangle på väg till Samsung, vilket dekonstruktivistiska sätt till mobila enheter
Det är E65 7-serien där uppe, anses av många vara så ful bil som de kommer. Det är en produkt av en Chris Bangle, chefsdesigner på BMW för större delen av 90-talet och '00s, som strävade efter att ge bilarna en futuristisk, dekonstruktivistiska design som inte alltid gehör bland bilköpare som fortfarande var fast i ett ordnat fram . Nu är vi faktiskt i framtiden och, ja, det påkörning fortfarande inte ser något bättre, men Bangle gjorde bana väg för mer dramatiska stilar i moderna bilar. Han klev iväg från bilindustrin för två år sedan och nu är vi höra att han går vidare till en spelning på Samsung . Intressant nog har Sammy och BMW hade något av en relation under åren. Vi såg nyare 7-serie gro stöd för T * Omnia under 2009, och redan 2005 Samsungs Chief Marketing Officer berättade Bloomberg att företaget behövde för att "bli som en BMW." Enligt koreanska papper JoongAng Ilbo, kommer Bangle att arbeta med mobiltelefoner och netbooks, vilket vi räknar med att funktionen dramatiska lågan ytbeläggning tillsammans med Dame Edna indikatorlampor och konstigt utbuktande posteriors.

[Tack, Tim]

Chris Bangle, tidigare BMW designer, vilket hans dekonstruktivistiska sätt att Samsung-enheter? ursprungligen visades på Engadget , lör, 12 Mar 2011 13:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Engadget spanska | källa Reuters | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar