lördag 12 mars 2011

BlackBerry playbook starta-datum Palooza: tablett för att slutligen sjunka i mitten av april?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/11/blackberry-playbook-launch-date-palooza-tablet-to-finally-drop/:
En rund av läckor i dag har potentiellt koncentrerats på andra veckan i april som lanseringen fönster för RIM: s slick sju tum playbook. Ett e-postmeddelande som skickas enligt uppgift av Sears upp i Kanada bekräftar tidigare ekon , informera köpare att enheten kommer att slåss om den 10 april, med förbeställningar möjligen början redan i morgon. På toppen av det, bilden från Staples backend skickade ett till crackberry pegs en ​​33-dagars nedräkning att börja den 15, som ställer upp fint med en annan läckte skott som betecknar ett "ad datumet" den 17 april. Vi har också fått en obekräftad tips från en Sprint rep att säga att playbook skulle landa den 15: e, tillsammans med en ett hum om fall och a. .. penna? Slutligen, vi har skickat bilder på några playbook skyltning tydligen på displayen i en framtid Shop i Kanada lyfta enhetens multitasking förmåga, påminner oss om "det är vad är på insidan som räknas." Konstigt, fäster samma skyltning av misstag Xoom monikern, även om vi skulle föreställa det är bara en blunder på alltid del. Naturligtvis är allt detta fortfarande helt obekräftade av RIM själv, så tills vi hör något annat, skulle hända något. Skyltning skott efter pausen, och andra foton godhet finns vid källan länkar.

Fortsätt läsa BlackBerry playbook lansera aktuell Palooza: tablett för att slutligen sjunka i mitten av april?

BlackBerry playbook starta-datum Palooza: att släppa till slut i mitten av april? Tablett ursprungligen visades på Engadget på Fri, 11 Mar 2011 22:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Crackberry , crackberry Forum , Willw.net | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar