lördag 12 mars 2011

Panasonic visar upp soldrivna trådlös laddning bord

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/12/panasonic-shows-off-solar-powered-wireless-charging-table/:
Varför nöja sig med en enkel soldriven bord när man kan ha en tabell som är soldriven och en trådlös laddare? Även om du inte kan få en ännu, kommer Panasonic tydligen att sälja denna snygga lite tech-lastade möbler i slutet av detta år eller tidigt nästa år (i Japan, åtminstone), vilket låter dig ladda din Qi -kompatibla enheter helt enkelt genom att placera dem på bordet. Det kommer också att tillhandahålla de nödvändiga batterier för några av sina telefoner på samma gång, men det finns några andra detaljer som hade för tillfället. Självklart, även om det egentligen inte kom ut på marknaden det kommer fortfarande utan tvekan vara utom räckhåll för de flesta - det finns alltid DIY rutt för särskilt flitiga personer där ute, dock.

Panasonic visar upp soldrivna trådlös laddning tabell ursprungligen visades på Engadget , lör, 12 Mar 2011 11:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink DVICE | källa Akihabara News | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar