lördag 12 mars 2011

Undersökning visar de många fördelarna med virtuella kontor (utöver förmågan att arbeta sans byxor)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/11/survey-shows-the-many-advantages-of-virtual-offices-beyond-the/:
De av oss som gör nästan allt vårt arbete från komfort i våra hem kommer inte att bli förvånad över vad som följer, men resten av världen bör uppmärksamma. En ny kartläggning av styrelseledamöter i 600 små till medelstora företag visar att övre ledningen ser stora fördelar med så kallade " virtuella kontor "arbetsmiljöer. Så vad är dessa fördelar? Tja, ingen Shockers här, främst bland de upplevda fördelar sänkta kostnader, flexibilitet för anställd (t.ex. möjligheten att anställa människor i olika geografiska platser), och skära ned på föroreningar och pendla tider och kostnader. I själva verket rapporterade över hälften av företagen en kostnadsbesparing på ca $ 10.000 per månad genom att använda "virtuella" miljö. Så ... Välkommen till vår värld, världen!

Undersökning visar de många fördelarna med virtuella kontor (utöver förmågan att arbeta sans byxor) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 11 Mar 2011 20:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Daily Tech | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar