lördag 12 mars 2011

Xoom får USB-värd funktion, nej tack till Motorola eller Google

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/12/xoom-gets-usb-host-functionality-no-thanks-to-motorola-or-googl/:
De Xoom kanske har fått en liten programuppdatering igår kväll för att förbereda den för sitt efterlängtade Flash i kapacitet, men några av folken över på SlateDroid har en ännu mer imponerande - även om mycket mindre officiella - update, vilket USB-värdfunktionen till Moto's skiffer. Tinkerer-extraordinaire roebeet är mannen att tacka, ge Xoom ägare möjligheten att läsa media från USB-enheter, i huvudsak ger dig en obegränsad mängd lagringsutrymme - förutsatt att du äger den nödvändiga microUSB OTG (On-The-Go) kabel och en rotad Xoom. Om du har säkert nöjd förutsättningarna, så att nya nya är bara några filöverföringar och kommando poster linje bort. Fullständiga anvisningar finns på källan länk ... om du vågar.

Xoom får USB-värd funktion, inte tack vare Motorola eller Google ursprungligen visades på Engadget , lör, 12 Mar 2011 02:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android gemenskapen | källa SlateDroid | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar