torsdag 10 mars 2011

Apple patentansökan för "genererats dynamiskt ringsignaler" skulle kunna göra magiska videor av dina vänner

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/10/apple-patent-application-for-dynamically-generated-ring-tones/:
Apple Patent
Har du någonsin önskat livet var som en film, som tema låtar gick att markera alla dina dramatisk åtgärd? Denna patentansökan från Cupertino är inte riktigt så där, men det är nära, i grunden skapa dynamiska musikvideor för dina vänner när de ringer. Den beskriver ett sätt att sy ihop video och ljud sekvenser som ringer och dynamiskt kompostering dem att skapa en vacker liten sång fira din bästis - eller din svärmor, så att säga. Sådana sekvenser ska genereras av så kallade "frö" låtar eller videor, innehåll som antingen kan lagras direkt på mottagarens telefon eller dras från Genius uppgifter som lagras i etern. Det finns potential för bra grejer, men vi har redan fruktar en framtid där uppgifterna kommer från surfvanor och i stället för cool musik och videosekvenser vi serveras jinglar och McDonald's reklam.

Apple patentansökan för "genererats dynamiskt ringsignaler" skulle kunna göra magiska videor av dina vänner som ursprungligen visades på Engadget tor, 10 Mar 2011 02:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa USPTO | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar