torsdag 10 mars 2011

Safari och IE8 få skämmas på Pwn2Own, Chrome fortfarande säker ... för nu

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/10/safari-and-ie8-get-shamed-at-pwn2own-chrome-still-safe-for-n/:
Safari och IE8 få skämmas på Pwn2Own, Chrome fortfarande säker ... för nu
Inför den senaste Pwn2Own , Google gjorde en ganska stolt utmaning : att det skulle betala 20.000 dollar till en grupp eller enskild person som skulle kunna lyckas hacka Chrome . Två människor som tar registrerat dig för denna utmaning - och sedan båda backat. En individ visade inte upp och en andra posten, som kallas Team Anon, beslutat att koncentrera sina insatser på annat håll. Det finns fortfarande tid kvar för någon att komma ut i träslöjd och skrapa bort det polska, men för närvarande inga modiga själar har registrerat uppsåt. Samtidigt IE8 revs av Stephen Färre, som använde tre olika sårbarheter för att komma ur skyddat läge och spricka den webbläsaren bästa lås. Safari körs på en MacBook Air fick skämmas igen, knäckt på bara fem sekunder. Det är åtminstone är bättre än det gått under 2008 .

Safari och IE8 få skämmas på Pwn2Own, Chrome fortfarande säker ... för nu publicerades ursprungligen på Engadget tor, 10 Mar 2011 07:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Computerworld (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar