torsdag 10 mars 2011

OpenFeint och The9 kommer att stimulera devs att porta sina spel till Android med kalla hårda kontanter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/10/openfeint-and-the9-will-stimulate-devs-to-port-their-games-to-an/:
Är du en utvecklare som söker bredaste och mest lönsamma distribution för din mobil programvara? Den traditionella plattform för att uppnå dessa mål under de senaste åren har Apples IOS, men Androids rabiat dominans har nyligen vänt detta till en berättigad fråga. En fråga som OpenFeint är ute efter att gunga ännu längre i Googles fördel genom att tillkännage det kommer att finansiera flyttning av spel från "andra app-butiker" till Android med hjälp av kinesiska online The9 spel operatör. Den speciellt utvalda spel kommer självklart få belastas med OpenFeint integration och den samlade insatsen har den DOFT en offentlighet ta till oss, men hey, det är ytterligare några slantar kastades i den välkända bottenlösa som "Android spel." Säkert något värda kommer så småningom komma ut av det, nej?

[Tack, Calvin]

Fortsätt läsa OpenFeint och The9 kommer att stimulera devs att porta sina spel till Android med kalla hårda kontanter

OpenFeint och The9 kommer att stimulera devs att porta sina spel till Android med kalla hårda kontanter ursprungligen visades på Engadget tor, 10 Mar 2011 08:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Droid-Life | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar