torsdag 10 mars 2011

Intel och Lenovo släpper Classmate + PC för barnen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/10/intel-and-lenovo-release-the-classmate-for-the-kids/:
Tänker att netbook där uppe ser ut precis som Intels senaste Classmate PC med en Lenovo klistermärke smackade på? Tja, skulle du vara helt korrekt. Lenovo och Intel har gått samman för att framhäva det Classmate +, som är verkligen bara en rebadged Classmate PC (eller Intel Learning Series referensdesign). Den 10,1-tums netbook har inte Intels nya Atom N570-processor , men det har alla andra netbook nödvändigaste, inklusive en Atom N455-processor, Windows 7, 1 GB RAM, en 1,3 megapixel kamera, WiFi, och tre-och sex- cells batteri alternativ. Men liksom de flesta andra Classmate PC kommer Classmate + inte tillgänglig direkt till konsumenterna - de kommer att säljas i lösvikt till läroanstalter eller myndigheter, främst i utvecklingsländerna. Och Classmate + är avstängd till en bra start - 158.000 är redan inställd på att vara aktiva under våren i Buenos Aires. Se barn, netbooks är långt ifrån död! Hit paus för hela pressmeddelandet / specifikationer och i galleriet nedan för några fler bilder av matlåda-liknande laptop.

Fortsätt läsa Intel och Lenovo släpper Classmate + PC för barnen

Intel och Lenovo släpper Classmate + PC för barnen som ursprungligen visades på Engadget tor, 10 Mar 2011 00:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar